Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Mikä on muovin CNC -osien mukautettujen koneistusten hinta?

Julkaisuaika: 2023-06-14 11:00:29   Hits: 15

in Dongguan CNC -osien prosessointitehdas tehtaalla liiketoimintaa pitkään, joka päivä tulee kosketuksiin kaikenlaisiin CNC -osa -asiakkaiden käsittelytarpeisiin. Ne ovat peräisin maan eri alueilta, jotkut ovat kaikkialla maailmassa. Jokaisella asiakkaalla on omat henkilökohtaiset tarpeet, mutta suurin osa heistä on enemmän huolissaan CNC -osien käsittelyn räätälöinnin palveluhinnasta, toisin sanoen CNC -osien käsittelyn palvelumaksusta. Itse asiassa hinta ei ole kriittisin, CNC -osien prosessoinnin yleinen palvelutaso on kriittisin.
some Aika sitten, Shenzhenin asiakas otti yhteyttä CNC -osien prosessointilaitokseen etsimällä"cnc -osien käsittelyä räätälöinti"Internetissä. Heillä on muovinen CNC -osien käsittely räätälöity tuote, joka on valmistettava lähinnä, jotta voidaan testata, onko tuotesuunnittelu kohtuullinen. Varhaisessa viestinnässä herra Chen haluaa tietää, kuinka paljon se maksaa CNC:n osien käsittelyn mukauttamisen muovisen tekemisen.


a -asiakas, joka on huolissaan tutkimuksen alussa hinnasta, ei yleensä tiedä paljon CNC -osien käsittelyteollisuudesta. CNC -osien prosessointiteollisuudessa CNC -osien prosessoinnin kustannusten arviointi on tarjottava tuotteen 3D -piirustus, samoin kuin osien tuotantovaatimukset, mukaan lukien materiaalit, käsittelymenetelmät, määrät ja pintakäsittelyprosessit jne. Jos on joitain erityisvaatimuksia, on tarpeen selittää selkeästi CNC -osien käsittelylaitoksen kanssa, ja kustannukset arvioidaannäiden tietojen mukaan.f Et voi tarjota 3D -piirustuksia CNC -osien käsittelytuotteista. CNC -osien käsittelytehtaiden on vaikea arvioida CNC -osien käsittelyn mukauttamisen hintaa. Olemme myös tavanneet monia asiakkaita, räätälöityjä piirroksia ei ole CNC -osien käsittely, edes tuotteessa ei ole fyysistä. Tällaiset asiakaskyselyt eivät voi arvioida hintaa, CNC -osien prosessointitehdas ei voi tehdä sitä, 3D -piirustuksia tai 2D -piirustuksia voidaan tehdä, jos tuotetta voidaan piirtää CNC -osien, jotka käsittelevät räätälöityjä 3D -piirustuksia.

Aiheeseen liittyviä uutisia

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Kaikki oikeudet pidätetään.