Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Laitteistojen käsittelytarvikkeita käytetään enemmän, missä koneet?

Julkaisuaika: 2023-06-14 10:56:02   Hits: 16

Hardware -prosessointiarvikkeita käytetään enemmän, missä koneissa?


Hardware -prosessointivarusteet ovat yhä enemmän, monissa koneissa monia prosessoinnin valmistajia voidaan käyttää lisää , samanlainen kuinnosturit, trukkien tainosturien tai joidenkin elämän kullan lukkojen, avaimet, veturien ylläpitoosat,nämä AH, voidaan soveltaa, tämä on yksi kohta,nyt laitteiston käsittelyn tekniset tiedot ja prosessointimateriaalit ovat Erilainen, prosessointi koko on myös erilainen asiakkaiden tarpeiden mukaan.
\

(1) Osien rakenteellisen muodon suunnittelussa käytetään kompleksin ja kohtuullisen rakenteen ulkonäköä ja yhdistelmää ja prosessointipintojen lukumäärä ja prosessointialue minimoidaan mahdollisimman pitkälle.

\\ \
(2) Valitse kohtuullinen menetelmä tyhjälle valmisteelle koneen valmistuksessa, joka voi epäsuorasti Levitä profiileja, valu, taonta, leimaaminen ja hitsaus. Tyhjän valinta liittyy yksityiskohtaisiin kuluttajien teknisiin olosuhteisiin ja riippuu yleensä kulutuserästä, datan toiminnasta ja käsittelykyvystä.
(3) Metallileimausmuodostusfunktion vaatimukset leimaamisen muodonmuutoksen edistymisen helpottamiseksi ja osien laadun tulisi olla hyvä plastisuus, pieni sato Suhde, suuren levyn paksuuden ohjauskerroin, pieni levy kolme-dimensionaalista ohjauskerrointa ja datan saantolujuuden ja elastisen moduulin pieni suhde. Erotusprosessi ei vaadi tietoja suurella plastisuudella, vaan tietyllä plastisuudella N

(4) Säännöt asianmukaisesta valmistuksen tarkkuudesta ja pinnan karheudesta. Metallileimausosien kustannukset lisätään tarkkuuden etenemisen myötä, etenkin korkean tarkkuuden tapauksessa, tämä lisäys on erittäin ilmeinen. Siksi suurta tarkkuutta ei pidä harjoittaa ilman riittäviä todisteita. Samoin metallileimausosien pinnan karheuden tulisi myös perustua ulkonäön käytännön tarpeisiin asianmukaisten sääntöjen laatimiseksi.Aiheeseen liittyviä uutisia

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Kaikki oikeudet pidätetään.