Dongguan Xindeli Technology Co., LTD

Onko CNC:n tarkkuusosat prosessoituja?monia tyyppejä

Julkaisuaika: 2023-05-25 15:44:28   Hits: 13

wy on CNC:n tarkkuusosat, jotka prosessoivat yhä tärkeämpäänyt? Mitä tyyppejä CNC -tarkkuusosien käsittely on?miten kerrot?

high -nopeus, hienot CNC -sorvi, kääntämiskeskuksen luokka ja ylineljä akselin kytkentä komposiittiprosessoimista.se vastaa pääasiassa ilmailu-, ilmailun, instrumenttien, instrumentointien, elektronisen tiedon ja biointekniikan teollisuuden tarpeita. .

tapaa pääasiassa auton moottorin sylinterin pään ja ilmailualan, korkean

tech ja muut ammatilliset suuret kaoottiset rakenteen kiinnikkeen, kuoren, laatikon, kevyen metallimateriaalin osat ja hienot osien käsittelytarpeet.-heavy, super Raskaat CNC -työstötyökalut: CNC:n lattiamyrsky ja tylsä ​​kone, raskas CNC -porauspuisto- ja jyrsintä- ja porauskoneiden koneistuskeskus, raskas CNC -vaakasuora sorvi ja pystysuora sorvi, CNC:n raskas vaihdeharrastuslaite jne. Tällaiset tuotteet täyttävät energian, ilmailu-, ilmailu-, Sotilaallinen, laivamoottorin valmistus, raskaan koneiden valmistus, suuri muotinkäsittely, turbiinisylinterilohko ja muut ammatillisen osien prosessointivaatimukset.

cnc -hiomakone: CNC Hyperfiinin hiomakone,nopea ja erittäin tarkkuus Kampiakselin hiomakone janokka -akseli Hiomakone, kaikenlaiset korkean tarkkuuden korkeanspeed Special hiontakoneen, tyydyttämään hienon hyperhoiton koneistuksen tarpeet.

-cnc Sähköinen koneistus työstötyökalut: Suuri hieno CNC:n sähköinen purkausmuodostus Koekonetyökalut, CNC LOWSPEED Langan purkamisen leikkuukonetyökalut, hienon reikän sähköinen koneistus työstötyökalut jne., Pääasiassa vastaavat suuren ja hienon muotin käsittelyn erityistarpeita, hienoja osien käsittelyä, kartioreikää tai muotoilun reikän käsittelyä ja ilmailu-, ilmailua ja muita ammatteja.

-cnc -metallimuodostus Tööröintityökalut (taonta- ja puristuslaitteet): CNC Highspeed Fine -levyn leimauslaitteet, laserleikkausyhdistelmäkone, CNC:n vahva kehruukone jne., Pääasiassa vastaavan tehokkuuden tuotannon kysyntä lautasen kultaisilla eroilla autoissa , moottoripyörät, elektroninen tietoteollisuus, kodinkoneet ja muut miehitys- ja autokeskukset sekä sotilaallinen miehitys erilaisista ohuista seinistä, korkea vahvuus, korkea tarkkuus takaisinmuutososien käsittelykysyntä. Automaattiset tuotantolinjat (FMS

FMC) ja monenlaisia ​​erityisiä CNC -työstötyökaluja, tällainen tuotantolinja on tarkoitettu auto-, kodinkoneiden ja muiden ammattimaisten prosessointisylinterilohkojen, sylinterin pään, lähetyslaatikon ja muun tyyppisten muuttuvien eräkuorien, laatikkojen osat, laatikkoosat käsittelyvaatimukset.

-


Aiheeseen liittyviä uutisia

2024 Dongguan Xindeli Technology Co., LTD Kaikki oikeudet pidätetään.